"Ви опорочілі память прєдков": на Херсонщині полонених українських військових примусили показово прибирати біля пам'ятника радянському танку, - ФОТО



Полонених російськими окупантами колишніх українських військовослужбовців у тимчасово окупованому Бериславі на Херсонщині зігнали  на роботи з благоустрою навколо трухлявого радянського танку і взяти участь у постановочному відео для російських телеканалів.

Про це пише у Facebook журналіст Олег Батурін.

"Вы опорочили память предков, которые воевали за нашу родину. Сейчас у вас есть возможность искупить вину и своим трудом облагородить этот памятник", - заявили окупанти, які традиційно бояться показувати свої обличчя.

За інформацією Батуріна, разом із полоненими і російськими загарбниками у зйомці відео взяв участь місцевий, як його назвали, колаборант Костянтин Кириллов, який розповів, що постійно чистив цю залізяку своїми руками, і чистив би й останні роки, але "боявся, що його пов'язали би по руках і ногах.

"Я навіть не знаю, з чим цей весь садистський сюр порівняти. Просто скажу: росіяни - це наймерзотніша нація, яка тільки на те й здатна, що "пишатися" своїми мерзенними залізяками і силою примушувати "пишатися" цим лайном весь світ", - пише журналіст.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW