Росіяни за ніч потужно обстріляли Сєвєродонецьк та три громади на Луганщині, - ФОТО



Сім потужних артилерійських обстрілів росіяни спрямували на Сєвєродонецьк, ще сім – на Попаснянську та Гірську громади, чотири на Лисичанськ.

Усе це тільки за 4 травня, - повідомив очільник Луганської ОДА Сергій Гайдай.

"24 руйнівні атаки завдав ворог по мирних помешканнях жителів області. Наразі знайдені та ідентифіковані тіла п’ятьох загиблих. Двоє з низ – чоловіки з Новоіванівки, які потрапили від російський обстріл ввечері 3 травня. Вже вранці загинули чоловік з Тошківки та жінка з Воєводівки, вдень – чоловік з Попасної. Це не остаточні дані, тому що в Попасній і Гірській громаді будинки палають один за одним. Так, лише в Гірському знищено або пошкоджено не менше восьми будинків, три – у Комишувасі, чотири – в Сєвєродонецьку, чотири – в Лисичанську та щонайменше чотири в Новодружеську", - пише Гайдай.

Росіяни за ніч потужно обстріляли Сєвєродонецьк та три громади на Луганщині, - ФОТО, фото-1



Також у Сєвєродонецьку в межах міста зайнялася хвойна підстилка.

Росіяни за ніч потужно обстріляли Сєвєродонецьк та три громади на Луганщині, - ФОТО, фото-2Росіяни за ніч потужно обстріляли Сєвєродонецьк та три громади на Луганщині, - ФОТО, фото-3Росіяни за ніч потужно обстріляли Сєвєродонецьк та три громади на Луганщині, - ФОТО, фото-4Росіяни за ніч потужно обстріляли Сєвєродонецьк та три громади на Луганщині, - ФОТО, фото-5

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW