Звірства окупантів на Київщині: поліція виявила ще 20 тіл українців, - ВІДЕО



У Київській області, 3 травня, правоохоронці виявили тіла ще 20 людей, яких вбили рашисти. Всього, від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, знайшли та встановили особи 1 235 загиблих в регіоні.

Про це повідомив начальник поліції Київщині Андрій Нєбитов в ефірі телемарафону.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Напередодні загиблих знайшли у Бородянці, селах поряд та селах Вишгородського району. Розшук зниклих українців триває, - заявив начальник поліції Київської області.

За словами Андрія Нєбитова, поліція виявила та оглянула вже 1 235 тіл мирних жителів. Не вдалося поки що ідентифікувати 282 загиблих. Більшість людей, тіла яких оглянули спеціалісти, загинули від вогнепальної зброї.

Крім того, за даними поліції, багато цивільних були примусово вивезені за межі України і наразі із ними немає зв'язку.

Зазначимо, що 31 березня українські воїни звільнили від російських окупантів Бучу та всю Бучанську громаду у Київській області. Після цього українські, іноземні журналісти та представники влади почали публікувати відео та фотографії загиблих, які лежали просто на вулицях.

Нагадаємо, що станом на 2 травня співробітники Служби безпеки України встановили особи майже 900 окупантів, які чинили злочини проти мирного населення Київської області. Силовики вже зібрали всю необхідну інформацію про окупантів. Окрім того, СБУ має докази їхніх звірств.

Також ми писали про те, що на звільнених від російських окупантів територіях Київської області продовжують знаходити братські могили з тілами вбитих українців. Так, поблизу села Калинівка поліцейські виявили поховання із тілами двох чоловіків.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW