Співробітники ВПК окупанта скаржаться на низьку зарплату та масові звільнення, — ДОКУМЕНТ



ЗС рФ втрачають цивільний персонал через відсутність відповідного фінансового забезпечення. Про це йдеться в листі профспілкової організації цивільного персоналу ЗС рФ по Сибірському регіону до голови уряду рФ Михайла Мішустіна.

Читайте також: ГУР інформує: В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації

Співробітники нарікають на вкрай низьку оплату праці, при тому що протягом значного часу індексація взагалі не проводилась.

Автори листа стверджують, що «процес зниження укомплектованості військових частин та установ цивільним персоналом має стійкий характер». Через це відбувається масове звільнення кваліфікованих співробітників.

Це вже не перше звернення профспілок рФ щодо негативних наслідків міжнародних санкцій для російського ВПК. Раніше про можливі соціальні збурення через стрімке падіння заробітків та рівня життя попереджали архангельські профспілки.

Офіційно профспілка гаряче підтримує російське вторгнення в Україну, влаштовуючи різноманітні пропагандистські заходи. Втім, «не помічає» взаємозв’язку між введеними санкціями через війну та неспроможністю бюджету окупантів фінансувати їхню роботу.

Читайте також: Для приховування інформації про пересування російських окупаційних військ територією рб, білорусам вимикають Інтернет

Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW