Обстановка у Мирнограді напружена, складна, але контрольована: ситуація у громаді



Виконавчий комітет Мирноградської міської ради інформує про стан в громаді. Обстановка в місті напружена, складна, але контрольована.  Всі комунальні служби працюють в штатному режимі, критична інфраструктура функціонує. Медичні заклади працюють з 8.00 до 16.00 у штатному режимі, лікарі ведуть прийоми.? Мирноград продовжує підтримувати гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб, пільгові категорії громадян, підопічних Терцентру. Координаційний комітет самоорганізації населення, УСЗН, Терцентр разом з волонтерами видають продуктові набори, які равномірно розподілені по районам Мирноградької громади.На сьогодні всі найнезахищеніші категорії – охоплені, якщо виникають питання, звертайтеся за 095 211 15 99. Розпочато фінансування пенсій травня 2022 року для пенсіонерів Донецької області .Виплата пенсій за травень буде здійснюватися згідно із законодавством починаючи з 4 травня.3 травня 2022 з 09.00 до 15.00 працюють відділення «УКРПОШТИ» :
  • Західний,11/30;
  • Східний,8;
  • с.Рівне, Центральна, 24;
  • Поштові відділення - Соборна, 28; Мухамадєєва,8/4 працюють з 4 травня.
  • Поштове відділення вул.Гірнича,7а (5/6) – вихідний.
  • Відділення «ПРИВАТБАНК» на м-ні «Молодіжний», 40 а працює з 09.00 до 15.00. Банкомати «Приватбанк» та «Ощадбанк» поповнюються готівкою.?
З 09.00 до 16.00 працює магазин «Угольок» за адресою: «Молодіжний,3». Є в наявності смартфони, стартові пакети, повербанки, батарейки та інші необхідні товари для дому. Міський транспорт 2, 4, 22, 51 с.Новоекономічне здійснюють перевезення.❗ Графіки руху змінюються у зв'язку з нестачею паливно мастильних матеріалів. Офіс Президента України спільно з Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia за підтримки Мінцифри запустили проєкт «Там, де вас чекають». Портал, завдяки якому українці зможуть простіше евакуюватися, знайти житло та отримати гуманітарну допомогу https://tabsoft.co/3kAZKHi В місті діє заборона на продаж алкогольних напоїв. Фактів колабораціонізму не зафіксовано. Дбайте про свою безпеку та допомагайте тим, хто поруч

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW