Українців спантеличили нові ціни на цукор



Українців спантеличили нові ціни на цукор. Незважаючи на те, що до сезону заготівлі ягід ще як мінімум два місяці, вартість цукру вже поповзла вгору. Тому очевидно в сезон заготівлі фруктів ціни на цукор будуть ще вищими.

Про те, що ціна цукру зростає, свідчать дані, які регулярно публікує портал minfin. Аналітики цього порталу, у свою чергу, беруть найсвіжіші дані у великих столичних рітейлерів: Ашан, Metro та Novus.

Отже, за підсумками квітня середня ціна на цукор становила 26,90 грн/кг. Причому в деяких магазинах вона вже перевищила 27 гривень, зупинившись на позначці 27,20. При цьому ще в березні ціни на цукор були відчутно нижчими, а середній показник становив 26,25 грн/кг.

Українців спантеличили нові ціни на цукор, фото-1

Скептики, звичайно, можуть сказати, що зростання цін наразі незначне – лише 65 копійок. Проте, як показує практика, до другого літнього місяця ціни на цукор неминуче зростають. І якщо вони цьогоріч почали рости так рано і з такого високого старту, то до липня вартість цукру вже може перевищити 30 гривень.

Набагато оптимістичніше зараз спостерігати за цінами на соняшникову олію. Цей продукт зараз дешевшає. У квітні він суттєво подешевшав порівняно з березнем.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW