У Слов’янськ евакуювали родину з Черкаської громади, в будинок якої потрапив снаряд



Поліцейські офіцери Черкаської громади евакуювали багатодітну родину, в будинок якої потрапив снаряд.

Жінку із трьома дітьми доставили до Слов’янська, звідки сім’я попрямувала до іншого безпечного регіону.

Поліцейські продовжують допомагати населенню на території обслуговування, доставляючи гуманітарну допомогу та підтримуючи правопорядок. Днями з центральної площі Слов’янська вирушив автобус з евакуйованими мешканцями півночі Донеччини. Серед них була 39-річна мешканка селища Майдан та троє її дітей віком від 7 до 15 років.

Поліцейські офіцери Черкаської громади вже понад дві доби переймались долею родини, яка ледь не загинула під час артилерійського обстрілу.

Сіло Майдан було обстріляне військами РФ увечері 27 квітня. Документуючи наслідки влучань, правоохоронці виявили у даху одного з будинків снаряд від системи залпового вогню, що не сдетонував. Можливо це й зберегло життя жінці та її дітям.

Фрагменти від касетних зарядів, що розірвались неподалік, пошкодили господарчі будівлі та вбили корову поблизу подвір’я. На ніч родину розмістили в іншому житлі, а згодом стали організовувати їх евакуацію.

На поліцейському автомобілі жінка с дітьми прибула до Слов’янська, звідки виїхала у місто Рівне.

Також продовжується допомога тим мешканцям громад, які залишаються у своїх будинках. У взаємодії з місцевою владою поліцейські доставляють їм все необхідне, насамперед, продукти харчування та ліки. Факти обстрілів документуються, а постраждалі від них доставляються до лікарень.

Краматорське районне управління поліції Донецької області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW