На Херсонщині рашисти закатували ветерана АТО, батька 4 дітей Назара Кагальняка



На Херсонщині рашисти вбили ветерана АТО, батька 4 дітей та дідуся 2 онуків Назара Кагальняка.

Про це у Facebook повідомив херсонець Іван Мойсеєнко:

Його смерть – це страшний військовий злочин. Назар ветеран АТО, який не приймав участі у новій фазі війни, що спровокована повномасштабним вторгненням ерефії у 2022 р. Після АТО він пережив 2 інфаркти, складну операцію на серці.

Його викрали окупанти з дому в селі Абрикосівка у Херсонській області. Жорстоко били та піддавали тортурам. Назара вбивали за те, що він колись був в АТО. Хоча згідно з Женевською конвенцією ті військові, які не беруть участь у бойових діях (ветерани) не мають жодним чином переслідуватися, а тому такі дії збройних сил російської федерації є військовим злочином.

Понівеченого тортурами Назара окупанти привезли додому. Він декілька днів був вдома. З кожним днем йому ставало гірше. Його змушені були доставити в лікарню міста Олешки де він згодом помер.

Не має сумніву, що Назара вбили. Не відомо достеменно як саме – можливо через крововилив, можливо через тортури електрошокером (він мав кардиостимулятор). Вбили мирну беззбройну людину.

Назар Кагальняк батько 4 дітей та дід 2 онуків. Останні 5 років він сам, без дружини, доглядав дітей, частина з яких були неповнолітніми. Найменший, який закінчує 1 клас в цьому році є дитиною з обмеженими можливостями. Принаймні 2 дітей Назара сьогодні стали неповнолітніми сиротами.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW