Герої України: зупинив наступ ворога і знищив блиько 30 осіб живої сили противника, - ФОТО, ВІДЕО



Місто Рубіжне на Луганщині перебуває під обстрілами. Лише за останню добу 16 масованих артилерійських атак витримали міста у Луганській області, багато будинків пошкоджено, є загиблі та постраждалі. Відбивають атаки наші героїчні захисники і серед них оборонець Рубіжного з позивним "Махно" із Національної гвардії України.

Редакція познайоме ближче з героєм, яких має знати країна. 

Гвардієць Олександр "Махно" на захисті країни з перших днів російської агресії. 

З 2014 року "Махно" брав участь в антитерористичній операції на Донбасі, і зараз ділиться набутим досвідом з побратимами. Підрозділ, в якому служить Олександр надзвичайно мотивований. Гвардійці, разом із бійцями ЗСУ близько двох тижнів мужньо утримували оборонні позиції в Рубіжному. 

16 квітня противник почав наступальні дії силами до двох ротно-тактичних груп за підтримки броньованої техніки, танків і мінометів на околицях міста Рубіжне. В ході цього бою підрозділу Олександра вдалося успішно зупинити наступ ворога і знищити блиько 30 осіб живої сили противника. 

Усвідомивши поразку, російські війська відступили, і накрили позиції захисників Рубіжного вогнем 120 мм мінометів. Нажаль, одна з мін вибухнула поряд з Сашком, але і після цього, до закінчення бою він не випускав із рук зброї. Позиції вдалося утримати, не дивлячись навіть на хімічне отруєння парами азоту від вибуху цистерни, в яку напередодні поцілив ворог.

Зараз гвардієць проходить лікування в спеціальному медичому закладі і планує якнайшвидше приєднатися до своїх друзів.  



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW