Дитяча мрія: на Закарпатті 8-річний хлопчик на один день «став поліцейським»



8-річний Святослав нещодавно переїхав на Закарпаття. Під час однієї з розмов з ювеналами хлопчик поділився таємницею — мрією стати справжнім поліцейським. Тому у Всесвітній день виконання дитячих бажань поліцейські вирішили дати початок здійсненню заповітної дитячої мрії. Про це інформують на сайті Національної поліції.

Попередньо обговоривши сюрприз із мамою дитини, інспектори сектору ювенальної поліції під’їхали до будинку Святослава. І коли хлопчик з мамою вийшов на заплановану прогулянку — на нього чекали ювенали, поліцейська машина та майбутня екскурсія управлінням поліції області.

Святослав спостерігав, як працюють оператори колл-центру, разом із експертом-криміналістом спробував знімати відбитки пальців, вивчав поняття “дактилоскопія”, випробовував спеціальні інструменти, якими обладнаний автомобіль-лабораторія, що виїжджає на місця скоєння злочинів.

А на завершення зустрічі Святослав побував у Кінологічному центрі поліції Закарпаття. Кінологи познайомили хлопчика зі службовими собаками, розповіли про чотирилапих вихованців різних порід, їхні звички, особливості характеру та кумедні випадки з ними.

Справжнє захоплення хлопчика викликала можливість посидіти за кермом поліцейського автомобіля, випробувати проблискові маячки та із задоволенням вигукнути в сигнальний гучномовець “Слава Україні!”.

У Святослава, як і у всіх діток та дорослих, найбажанішою мрією є закінчення війни та мир в Україні. І ця мрія обов’язково здійсниться. Адже доки живе батьківська любов, доки нас об’єднує взаємодопомога, розуміння та піклування, доки існує добро та підтримка, кожна дитяча мрія обов’язково здійсниться.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW