Через регулярні обстріли орками, на Миколаївщині майже 1 500 споживачів все ще залишаються без газу



Станом на 28 квітня внаслідок  регулярних обстрілів орками, на Миколаївщині майже 1 497 споживачів все ще залишаються без газу.

Як повідомляє Миколаївська облдержадміністрація, з початку російського вторгнення в області пошкоджено частково або повністю 2867 цивільних об’єктів. З них: об’єкти житлового фонду – 2089, медичні заклади – 28, навчальні заклади – 144, заклади культури – 64, об’єкти промислових підприємств – 24, об’єкти життєзабезпечення: газо – 109, електро – 241, водо – 8, теплопостачання – 7, інші не військові об’єкти – 153.

Наразі в області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. На цей час припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення в 84 населених пунктах (з них п’ять частково) Баштанського та Миколаївського районів.

Нагадаємо, що у результаті бойових дій пошкоджено водовід "Дніпро - Миколаїв" по якому здійснюється постачання води з річки Дніпро до Миколаєва. На цей час споживачі міста забезпечуються привізною водою. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW