Росія готова нанести ракетний удар по так званій ПМР, щоб звинуватити в цьому Україну, - ФОТО



Українська розвідка повідомляє, що росія готує ракетний удар по "ПМР" з жертвами серед мирного населення, видавши це за атаку з боку України. 

Про це розповіли в ГУР. 

Жителі невизнаної "Придністровської молдавської республіки" почали отримувати СМС, від імені начебто Збройних сил та спецслужб України. В них міститься попередження про "ракетний та артилерійський" удар по території "ПМР".

Перекладена цитата з фейкового повідомлення:

"Служба безпеки України наполегливо рекомендує провести евакуацію цивільного населення в більш безпечні регіони. Запевняємо, Збройні Сили України не бажають зла мирним жителям, однак люди що залишилися в містах будуть сприйняті в якості диверсійних груп і будуть ліквідовані без попередження. Рівно о 19.00 буде проведено ракетний та артилерійський обстріл об’єктів на території республіки".

У Головному управлінні воєнної розвідки України зазначають, що повідомлення активно висвітлюються російськими пропагандистськими інформаційними ресурсами.

"Держава Україна не має жодного стосунку до цієї та подібних провокацій.

Подібні фейки та інциденти, які імовірно стануться на території "ПМР", є нічим іншим, як черговою провокацією російських спецслужб проти України та Молдови", - підкреслили в ГУР.

Читайте також: Відкриття додаткового фронту на Одещині: навіщо рф влаштовує провокації в Придністров'ї



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW