Зухвалий напад: одеські правоохоронці затримали іноземця, який зламав скроню чоловіку та забрав у нього 460 тисяч гривень, - ФОТО



Одеські поліцейські затримали іноземця, який вдарив в обличчя чоловіка та вихопив з його рук сумку з грошима. 

Про це повідомили в ГУНП.

Правоохоронці розповіли, що подія сталася на вулиці Академіка Корольова, коли потерпілий, житель Одеського району, на прохання товариша забирав з приватного магазина 460 тисяч гривень виторгу.

Чоловік прямував до своєї автівки, коли до нього підбіг невідомий, вдарив в обличчя, вихопив сумку з грошима та втік.

До "швидкої" та поліції зателефонували очевидці події. Постраждалого доставили до лікарні з переломом скроні. Працівники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 під час оперативно-слідчих дій встановили особу підозрюваного та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Дії 27-річного уродженця однієї з країн Закавказзя кваліфіковані слідством за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Викрадене майно повернули власнику. Зловмиснику ж за розбій, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах в умовах воєнного стану, загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - розповідає заступник начальника відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олег Зощук.

Читайте також: На Одещині голова однієї з сільрад Березівського району привласнив 3 мільйони гривень, - ФОТО, ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW