У Новомосковську відбулося покладання квітів до меморіалу чорнобильцям



26 квітня в Новомосковську вшанували Героїв, які 36 роки тому ліквідували аварію на Чорнобильській атомній електростанції та врятували Україну і світ від ядерної катастрофи.

"... Це ще одна сторінка героїзму нашого народу. Тисячі українців робили все можливе та неможливе у боротьбі із наслідками найбільшої техногенної катастрофи в історії людства - аварії на ЧАЕС. Сьогодні ми повинні пам'ятати про ті події та жертву яку принесла Україна. Дії російських окупантів у зоні відчуження ЧАЕС та на Запорізькій АЕС могли призвести до повторення тієї трагедії, навіть у більших масштабах. Своїм безумством вони могли зруйнувати справу, яку 36 років тому зробили наші герої-ліквідатори. Історія нашого народу по справжньому сповнена самовідданістю героїв. Подвиг ліквідаторів - гідний тому приклад. Низький уклін їм та безмежна подяка?", - Сергій Рєзнік.

Фото прес-служби міської ради

У Новомосковську відбулося покладання квітів до меморіалу чорнобильцям, фото-1У Новомосковську відбулося покладання квітів до меморіалу чорнобильцям, фото-2

Читайте також: До 36-х роковин трагедії: інтерв"ю з керівником організації «Союз Чорнобиль» Новомосковщини

Читайте також: 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW