Над Запоріжжям українські військові збили три ворожі гелікоптери, - ВІДЕО



У районі Гуляйполя українські військовослужбовці збили три ворожих вертольоти. Саме біля цього населеного пункту в Запорізькій області активно відбуваються бойові зіткнення.

Про це повідомили Сили оборони Запорізького краю у Facebook.

"Українські захисники – десантники, територіали та нацгвардійці - знищили три ворожих вертольоти: два Ка-52 та один Мі-8.

Зокрема, воїни одного з тербатальйонів застосували проти хваленої російської «вертушки» ПЗРК «Ігла». Били дуплетом.

У результаті хвалений російський «Алігатор» було «розкладено на молекули». Екіпаж загинув.

Тепер наші позиції російські вертольоти обходять далекою дорогою. Зрозуміли, що тут на них чекає «гарячий прийом»", - зазначив командир роти територіалів Руслан Ткачук.

За військовою номенклатурою Ка-52 вважається командирською машиною авіації рф. Це новітня одиниця російської бойової авіації, яка випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракетний комплекс, авіабомби та іншу зброю. Вартість Ка-52 – понад 16 мільйонів доларів США.

Також на сторінці опублікували відео як воїни-десантники протиповітряної оборони 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України разом з бойовими побратимами знищують російський транспортно-бойовий вертоліт Мі-8 з ПЗРК "Stinger".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW