ЗСУ відбили шість атак ворога на Донецькому та Луганському напрямках - знищена зенітна установка



На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито шість атак ворога.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ 26 квітня.

Знищено чотири танки, п’ять артилерійських систем, тринадцять одиниць броньованої техніки, п’ятнадцять одиниць автомобільної техніки, два паливозаправника та одну зенітну установку.

"Тривають наступальні дії противника у Східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об’єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та забезпечення сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі повідомили, що на Донецькому і Таврійському напрямках ворогом здійснюється переміщення пунктів управління ближче до лінії бойового зіткнення. Противник здійснює вогневий вплив по позиціях наших військ із застосуванням мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню по всій лінії зіткнення, так:на Сєверодонецькому напрямку противник веде бойові дії в районі населеного пункту Рубіжне;на Попаснянському напрямку намагається оволодіти Попасною, тривають бої;на Авдіївському напрямку ворог намагається вести наступальні дії, успіху не має;на Курахівському напрямку безуспішно здійснював наступальні дії у напрямку населених пунктів Новомихайлівка та Мар’їнка;на Запорізькому напрямку противник веде наступальні бойові дії в напрямку населеного пункту Трудолюбівка, тривають бої. Ворог здійснює масований вогневий вплив та блокування наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь” у Маріуполі.

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW