"Мені нікуди повертатися": мер Василівки повідомив, що на будівлі міської ради окупанти вивісили триколор



Сьогодні, 25 квітня, в тимчасово окупованій військами рф Василівці загарбники зняли український прапор та вивісили триколор на будівлі міської ради.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив мер Василівки Сергій Каліман, передає 061.

Сергій Каліман разом з командою працював під українським прапором з перших днів окупації росйськими військовими, не дивлячись на схиляння до співпраці з загарбниками. Він двічі переніс гіпертонічний криз, йому довелось звернутись за допомогою до лікарів. 

- Але сьогодні з болем в серці я мушу сказати що мені нікуди повертатися. Бо наш український прапор, який ми віддано захищали з моїми колегами весь цей час всупереч окупації, сьогодні було змінено на триколор супостата. Це ще один важкий удар. Стільки зробленої роботи, планів на майбутнє, цілей та ідей!! Це поки що не може прийняти ні розум, ні серце. Сьогодні я болем в душі безмежно Дякую усім, хто всупереч страху залишився, хто всупереч тиску та погрозам виходив на роботу та допомагав, при цьому не спаплюживши своє Українське лице. Я безмежно вдячний нашим лікарям та всім працівникам лікарні, я вдячний комунальним службам та їх спеціалістам, які зазнали і людських і матеріальних втрат, проте продовжували нести свою службу. Я дякую усім представникам депутатського корпусу, працівникам міської ради, допомога яких була вкрай відчутною та потрібною. А також простим людям, які з розумінням віднеслись до того що ми не боги, і що нашого бажання та нашої любові до громади на жаль мало, щоб усіх захистити та забезпечити усім необхідним, - написав Каліман.

Як раніше писав 061, на Запоріжжі військові рф викрадають правоохоронців.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW