На Запоріжжі готуються до штурму рф, який може початися в найближчі дні, - ВІДЕО



Противник може напасти на Запоріжжя в найближчі дні. Окупаційні російські війська зібрали багато техніки та особового складу на ділянці лінії фронту Велика Новосілка - Новодарівка - Малинівка. Однак при цьому українці мають значну перевагу - вони на своїй землі, у них - надзвичайно висока мотивація і є можливість підготуватися до зустрічі окупантів.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на ТСН.

"Ми не знаємо, якими будуть подальші дії ворога, ми повинні готувати місто до оборони, і саме зараз ми можемо у цьому переконатися", - сказав речник ЗОВА Іван Ареф’єв.

Невтомно готуються до можливого штурму росіян і місцеві жителі і будівельники із Заходу країни. До роботи вони встають зі сходом сонця, й завершують у сутінках.

Екскаватори працюють без відпочинку. Кажуть, що виконувати роботу неймовірно важко, адже земля немов камінь, але мусять прорити траншеї, бо бійці чекають.

І вже зараз збудувані кілометри рівчаків глибиною у кілька метрів, окопи та укріплення. Лінія оборони під Запоріжжям надійо міцна, але це не кінцевий результат.

"Карпатський ліс сюди переправили для бліндажів, все – для безпеки наших воїнів. Хлопці тут працюють на техніці, яка приїхала з Рівненщини, і очікуємо ще іншу допомогу з інших центральних регіонів України, які теж будуть допомагати захищати Україну на підступах до Запоріжжя", - розповів голова ЗОВА Олександр Старух.

Зазначимо, що протягом двох діб, 23 та 24 квітня, ситуація на фронті Запоріжжя – без суттєвих змін. Окупанти продовжують спроби наступальних дій в східних районах області. Найбільш активні бойові зіткнення та постійні обстріли ворог проводив в районі Гуляйполя. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW