"Вдерлись у твій дім, якось принизили": солістка "KAZKA" розповіла про розграбований рашистами будинок під Гостомелем, - ВІДЕО



Українська співачка, солістка гурту "KAZKA", Саша Заріцька, розповіла, як рашисти розграбували її будинок під Гостомелем. Артистка сказала, що російські мародери винесли все з будинку, навіть її мікрофон та важкі колонки.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "ЖВЛ".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин.

Олександра Заріцька каже, що окупанти винесли все. Навіть намагалися вкрасти її мікрофон, але враховуючи те, що виносили з дому багато речей, мікрофон упустили по дорозі і його вдалося врятувати.

Там приїжджав мій сусід (подивитися будинок - ред.). Повиносили абсолютно всю техніку, всі речі, які були більш-менш цінні. Навіть мій мікрофон хотіли винести, - розповідає співачка.

Також Заріцька сказала, що після непрошених гостей вдома навряд зможе відчувати себе спокійно.

Це дуже жорстко. Навіть забрали величезну колонку, яка важила десь 30 кг. Не знаю взагалі що у людей в голові. Мені не шкода речей, мені дуже неприємно, що ти тепер вже ніколи не будеш в цьому домі почуватися спокійно. Відчуття так, що вдерлись у твій дім, у твою фортецю, якось принизили..., - резюмувала Саша в інтерв'ю.

А от будинок у Гостомелі іншого українського артиста, лідера відомого українського гурту "Друга ріка", Валерія Харчишина рашисти спалили.

Цей будинок під Гостомелем - частина мого життя. В ньому виросли і жили троє моїх синів. Я будував його за всі гроші, що я заробляв. Я боровся за нього, коли у мене відбирали землю, коли намахували будівельники шахраї - перебудовував майже усе, - написав співак.

Раніше ми писали про те, що окупанти перетворили будинок українського боксера Олександра Усика, який захопили у Ворзелі Київської області, на свою мінібазу. Окупанти позаганяли на подвір'я танки та БТРи і мародерствують у приміщенні. Про це повідомила дружина чемпіона світу в надважкій вазі Катерина Усик в Instagram.

Також ми повідомляли, що під Києвом російські окупанти "зробили подарунок" відомому українському телеведучому та продюсеру Ігоря Кондратюка. У день 60-річчя вони обстріляли його будинок під Києвом.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW