Рівненщина попрощалася з Героями



Вчора Рівне попрощалося із двома захисниками, які віддали життя за Україну. Бійці загинули в один день на Луганщині.

Сергій Поліщук пішов у ЗСУ добровольцем, не чекаючи повістки. Він загинув у Новоайдарівському районі в Луганській області, виконуючи бойове завдання. Захиснику був 31 рік. У Сергія залишилися батьки та молодший брат.

36-річний рівнянин Дмитро Ткачук хотів записатися в тероборону, але коли запропонували йти в ЗСУ – не вагався, хоча досвіду військової служби не мав. Загинув у Новоайдарівському районі в Луганській області, виконуючи бойове завдання. У нього залишилися батьки, молодший брат, 11-річна донька.

Також вчора з захисником прощалися у Вараші. 33-річний молодший сержант Максим Богданов отримав поранення у місті Волноваха на Донеччині ще на початку березня. Тривалий час лікарі боролися за його життя, однак врятувати бійця не вдалося. 

І в Дубровиці в останню дорогу провели Андрія Кошурка. Майор служби цивільного захисту, начальник частини гуманітарного розмінування був на Харківщині. Він якраз розміновував територію, коли почалося бомбардування. Загиблому був 31 рік.

У Смизі попрощалися з 25-річним захисником Денисом Нікуліним. П’ять років тому у Києві він пройшов службу в національній гвардії. Був спортсменом. Загинув у бою на Луганщині. У громаді оголосили триденну жалобу.

Світла пам’ять героям!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW