Шкарпетки, пульти від телевізорів та спінери: під Києвом рашисти не встигли вивезти награбоване, - ВІДЕО



На Київщині російські окупанти викрали автомобіль, який забили під зав'язку краденими речами.

Про це повідомив Telegram-канал "Правда Геращенко".

Долучайтесь до Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua", щоб завжди бути в курсі всіх подій столиці, регіону та України.

Як видно на відео, в машині були: шкарпетки, різний одяг, рукавички, колеса, телефони, планшети, пульти від телевізорів і навіть спінери.

Нікого вже не здивуєш смаками путінських свинособак, і унітази, і килими, і білизна все це вже було. У Київській області ці жебраки ганебники викрали автомобіль, який навантажили під зав'язку краденими речами, серед них шкарпетки, рукавички, пульти від телевізорів та спінери. Це мабуть для того, щоб зігрітися включити зомбо-скриню і заспокоїтися, - йдеться в повідомленні.

Також ми писали про те, що дев'ятеро загиблих знайшли в братських могилах в Бородянці на Київщині, повідомляють в поліції Київської області. Два місця масового захоронення мирних мешканців, жорстоко вбитих та закатованих російськими загарбниками, правоохоронні органи виявили 20 квітня.

Крім цього, ми повідомляли, що між населеними пунктами Слобода-Кухарська та Кухарі, поліцейські зупинили автомобіль "ВАЗ 2110", яким керував 60-річний житель Житомирської області. При огляді автомобіля було виявлено сім підривачів до снарядів, повідомляють у поліції Київської області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW