Важливо! В Маріуполі сьогодні відбудеться евакуація. Подробиці



Сьогодні з Маріуполя мають виїхати 90 автобусів і декілька автомобілів швидкої допомоги для евакуації цивільного населення.

Це стало результатом довготривалих перемовин, тиску на росію з боку світової спільноти. Саме від рішення росії залежало розв'язання цього питання.

Вчора вночі росія начебто погодилася евакуювати людей. А сьогодні вранці міністерка з питань тимчасово окупованих територій повідомила про те, що евакуація таки відбудеться. 

Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко закликав містян евакуюватися. 

"Сегодня в 14:00 начинается эвакуация из Мариуполя в Запорожье. Определена точка сбора и посадки людей в автобусы – улица Таганрогская напротив Пивзавода. 

С последующей дополнительной посадкой людей в двух локациях:

? Проспект Победы, 1 возле заводоуправления Азовстали

? Бульвар Шевченко на кольце возле Порт-Сити.

За інформацією Маріупольського муніципалітету, маршрут колоны пройде наступними населеними пунктами: Маріуполь – Мангуш – Бердянськ – Токмак – Орехів – Запоріжжя. 

Колону - транспорт та машини "швидкої допомоги" - організує російська сторона. Вони обіцяють доставити людей до Василівки Запорізької області, далі людей будуть пересаджувати в транспорт, який надасть українська сторона.

«Родные мариупольцы, за эти долгие и невероятно тяжелые дни вы выживали в нечеловеческих условиях. Вы находились в информационном вакууме, без доступа к какой-либо информации. 

Вы могли слышать разное. Но я хочу, чтобы вы знали главное: вас ждут в Запорожье. Там безопасно. 

Не бойтесь и эвакуируйтесь в Запорожье, где вы получите всю необходимую помощь – продукты питания, медикаменты, предметы первой необходимости, а главное – вы будете в безопасности.

Уже 200 тысяч мариупольцев смогли выехать из города. Сегодня эти люди в безопасности. Дорогие мариупольцы, Украина ждет вас. Мы ждем вас".

Маріупольці, якщо у вас залишились родичі в Маріуполі, знайомі, друзі, пишіть їм, телефонуйте, повідомляйте про евакуацію!

ЧИТАЙТЕ НАС В ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ МАРІУПОЛЬ 0629



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW