На Дніпропетровщині за добу перевірили 250 підозрілих осіб, серед яких двоє можуть бути причетні до диверсійної діяльності та працювати на розвідку рф



Поліція Дніпропетровської області з початку повномасштабного російського вторгнення працює у посиленому режимі. Тільки за минулу добу поліцейські перевірили 250 підозрілих осіб, серед яких двоє можуть бути причетні до диверсійної діяльності та працювати на російську розвідку. Їх доставили для проведення подальших слідчих дій до Служби безпеки України.  

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Дніпропетровської області. 

Крім цього, поліцейські продовжують фіксувати та розслідувати злочини, відпрацьовувати повідомлення громадян. За минулу добу в області розкрито 5 злочинів.

Так, у місті Покров Нікопольського району затримано раніше судимого чоловіка, у якого під час обшуку вилучено тротилову шашку та 2 електродетонатори.

У м. Кривий Ріг під час обшуку у будинку місцевого мешканця вилучено сліп-пакети з марихуаною та пластикові трубочки з амфетаміном.

Продовжується контроль пропускного режиму на блокпостах області, перевірка автотранспорту та підозрілих осіб. Щодобово поліцейські перевіряють понад 22-х тисяч автомобілів та 50 тисяч осіб.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW