Терехов: Сьогодні було завдано ракетного удару по мирному кварталу - двоє людей загинули, 32 зазнали поранень



Українська армія підготовлена ​​та героїчно тримає оборону Харкова, а міська та обласна влада повністю контролюють ситуацію у місті.

Про це сьогодні, 16 квітня, в ефірі Радіо Свобода повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, російські окупанти продовжують геноцид українського народу. Сьогодні було завдано чергового ракетного удару по мирному кварталу, де працював ринок. Двоє людей загинули, 32 - зазнали поранень різного ступеня тяжкості, і зараз їх рятують медики.

Вчора ворог вдарив касетними бомбами по житловому району ХТЗ, загинули люди, зокрема діти. Загалом у місті зруйновано 2061 будинок.

Ігор Терехов зазначив, що такими діями ворог намагається посіяти хаос, але поки що безуспішно. «Ми згуртовані та працюємо, у тому числі всі комунальні служби, медики. Ситуація – контрольована, незважаючи на моторошні кадри, які ви показуєте, а я щодня бачу у місті. Ми тримаємось. Наше місто було, є і буде частиною цілісної України. Ми відстоимо своє місто, свою країну та обов'язково переможемо! Кістьми ляжемо, щоб ворог не зайшов у місто», - наголосив міський голова.

Він зазначив, що на підступах до Харкова ворог постійно зазнає втрат. За його словами, ЗСУ стримують атаки і часом переходять у контрнаступ. Також героїчно проявляють себе харків'яни, які демонструють незламну силу волі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW