Рівненським поліцейським роботи додають палії



Не зрозуміло, яке задоволення отримують палії від спалювання сухої трави. "Цікаво", як горить ліс, очерет з живністю в них?скільки вже правоохоронці, екологи, місцева влада говорить про шкідливість спалювання трави та навіть небезпеку, людям все одно. Не допомагають навіть штрафи і кримінальна відповідальність. Не спиняють і повідомлення про загибель паліїв.

Днями поліцейські знову мали розбиратися з людьми, які палили сухостій.

Про це повідомляє прес-служба Поліції в Рівненській області.

На Рівненщині поліцейські офіцери громад ліквідовують загоряння сухої трави, яку підпалюють безвідповідальні громадяни

?‍♂️?‍♂️Поліцейські офіцери учора під час патрулювання із інспекторами із благоустрою Здолбунівської тергромади в селі Мар'янівка побачили, що горить трава. 

✔️Через сильний вітер вогонь швидко поширювався і міг перекинутися на житлові будинки. Поліцейським вдалося самотужки загасити полум'я — набирати воду їм допомагали також і місцеві жителі. 

✔️Правопорушником виявися пенсіонер, який біля будинку підпалив сміття, вогонь від якого розповсюдився на значну площу. 

✔️А от на ліквідацію пожежі біля села Студянка поліцейським офіцерам Смизької ТГ довелося викликати рятувальників. Спалювання трави місцевим жителем призвело до поширення вогню аж до лісу.   

✔️На обох правопорушників складені відповідні адмінматеріали.

‼️Шановні громадяни! Будьте у цей складний для країни час свідомими! Не забувайте про наслідки, до яких можуть призвести спалювання сухостою, рослинності тощо.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW