Росія назавжди програла Україну,.. увесь світ програла, - Зеленський



Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія назавжди програла Україну та втратила шанси на відновлення зв'язків із будь-яким регіоном країни.

"На окупованих територіях російські окупанти продовжують терор проти мирних жителів нашої держави, шукають тих, хто коли-небудь був пов'язаний з українською армією або державними структурами", - сказав він у відеозверненні в п'ятницю ввечері, повідомляє "Інтерфакс Україна".

"Окупанти думають, що їм це якось спростить контроль за територією. Але вони дуже помиляються. Вони обманюють самі себе. Проблема окупантів не в тому, що їх не сприймають якісь активісти, ветерани або журналісти. Проблема Росії в тому, що її не сприймає і ніколи не вже сприйматиме увесь український народ", - сказав він.

"Росія назавжди програла Україну. Та і що там говорити - увесь світ програла. Ніде вже її не будуть сприймати", - заявив Зеленський.

"А жорстокість, з якою російські війська намагаються завоювати Приазов'я, Донбас, Харківщину, лише добиває навіть мінімальні шанси цих територій і цих людей, хоч коли-небудь мати будь-які зв'язки з цією державою. Можливо, в Росії за жорстокість поважають, а в Україні за жорстокість - зневажають і карають", - заявив президент.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW