Економічна війна з росією триває, Польща ввела ембарго на російське вугілля



Президент Польщі  підписав акт про спеціальні рішення, що передбачає можливість заморожувати активи суб'єктів і осіб, що підтримують агресію Росії проти України.

На тлі повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України Польща ввела ембарго на закупівлі російського вугілля.

Про це повідомив керівник офісу президента України Андрій Єрмак, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua

Нагадуємо, ми писали раніше, що До кінця року Швеція та Фінляндія можуть вступити в Альянс і НАТО наблизиться до кордонів рашистів

"Економічна війна з росією триває. Польща ввела ембарго на російське вугілля. Також акт про спеціальні рішення, підписаний президентом Польщі, передбачає можливість заморожувати активи суб'єктів та осіб, які підтримують агресію Росії щодо України", - зазначив він.

Єрмак підкреслив, що Польща і країни Балтії є локомотивом і прикладом для інших країн ЄС у швидкості прийняття необхідних рішень щодо протистояння росії на економічному фронті.

"Відмова від купівлі російського газу країнами Балтії та заява про майбутнє скасування закупівель нафти та газу Польщею з чіткими термінами - це ті рішення, які Україна очікує від Заходу", - підкреслив глава ОП.

Він додав, що найголовніше в цій ситуації - швидкість.

"Всі мають діяти якомога швидше. Тому що за кожен день, який витрачається на прийняття рішень, українці платять занадто високу ціну - життям наших громадян", - уточнив Єрмак.

Читайте також:Доброчинці з Німеччини привезли медикам обласної лікарні обладнання та ліків на 100 тисяч євро

Членство росії в Агентстві з ядерної енергії ОЕСР було призупинено за рішенням керівного органу



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW