Крали та грабували: на Одещині затримали одинадцятьох зловмисників, - ФОТО



На Одещині поліцейські викрили одинадцять зловмисників, які грабували співгромадян та обкрадали чужі оселі. Правопорушники будуть притягнуті до відповідальності за статтями 185 та 186 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в ГУНП. 

Двоє чоловіків, з Березівки та села Вигода, пробралися до чужих будинків і викрали звідти харчі та особисті речі. У Болграді спільники 29-ти та 33-х років, проламавши дах у гаражі, витягли звідти будівельні інструменти та металеві вироби, а от 42-річний житель Роздільної викрав з багажника запаркованого автомобіля містянина колесо та набір інструментів.

Ще п’ять майнових злочинів були скоєні в Одесі. 26-річна містянка без дозволу зняла з банківської картки своєї свекрухи майже 20 тисяч гривень, 51-річний уродженець Подільська викрав у одесита велосипед, а 38-річний житель Запоріжжя на очах у працівниці магазину забрав її ноутбук і смартфон. Також у Суворовському районі міста 24-х та 34-річний одесити в різні дні пробралися до місцевого підприємства та забрали звідти меблі.

Крім того, на блокпосту в одному з сіл Одеського району правоохоронці затримали 32-річного зловмисника, який більше місяця був в розшуку за пограбування. Тепер він очікуватиме суду під вартою.

За скоєні майнові злочини усім фігурантам загрожує від трьох до восьми років ув’язнення.

Читайте також: В Одесі затримали чотирьох колаборантів, - ФОТО, ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW