Під Харковом батько посварився з сином і ледве не вбив кухонним ножем: постраждалого прооперували



Під Харковом слідчі повідомили про підозру чоловіку, який вдарив ножем сина.

11 квітня до чергової служби відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення від медиків про те, що з селища Безлюдівка до Харківської обласної клінічної лікарні доставили 37-річного місцевого мешканця з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

В ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що між 59-річним чоловіком та постраждалим за місцем мешкання виник конфлікт на побутовому ґрунті. Під час сварки батько схопив зі столу кухонний ніж та вдарив сина. Постраждалого прооперували, стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 12 квітня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Харкові затримали шахрая, який отримував гроші і обіцяв вивезти людей з блокадного Маріуполя. Детальніше про це читайте тут.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW