Дружківчанин вбив чоловіка за авто, на якому хотів вивезти знайомих



Зловмисник понад 10 разів вдарив молотком по голові потерпілого та заволодів його автомобілем. За дві години після повідомлення про злочин оперативники викрили підозрюваного на Київщині. 

Повідомлення про вбивство чоловіка надійшло до поліції Дружківки зранку 11 квітня від брата потерпілого. Заявник хвилювався за родича, адже з вечора він не виходив на зв’язок. Прийшовши у квартиру брата, чоловік виявив його тіло без ознак життя та з множинними ранами, - повідомляє поліція Донеччини.

За кілька хвилин на місці вже працювала слідчо-оперативна група та криміналісти. Оперативники встановили, що зникли ключі від автомобіля потерпілого та гроші. Авто, яке, за словами одного зі свідків, взяв невідомий.

Правоохоронці опрацювали записи «розумних» камер відеоспостереження. За дві години поліцейські викрили авто у передмісті Києва. У співпраці зі співробітниками Департаменту карного розшуку Нацполіції та столичними поліцейськими розшуковці Донеччини затримали підозрюваного та доставили до відділу поліції Дружківки.

Зловмисником виявився 30-річний місцевий мешканець. З його слів, він пішов на злочин через автомобіль потерпілого. Саме на ньому він хотів вивезти своїх знайомих до іншої області. Постраждалий відмовився дати авто, тому чоловік вирішив вбити власника транспортного засобу.

Речові докази вилучені та спрямовані на експертизу.

Чоловіку оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п.6 ч.2 ст.115 КК України з додатковою відміткою «очевидне вбивство». Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді 60 днів арешту.

Вам також може бути цікаво:

  • ДБР Краматорська розглядатиме справу про держзраду - поліцейський Маріупольського району перейшов на бік ворога
  • У Слов'янську правоохоронці обходять житло - містян просять не лякатися
  • У Краматорську затримали чоловіка, який підтримує дії рф

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW