На Житомирщині скульптор-переселенець виготовляє патріотичні сувенірні тарілки



За словами митця, до війни він створював великі скульптури. Нині сувенірні тарілки скульптор відливає з композитних матеріалів.

Першу від початку війни тарілку майстер створив із відомою фразою-мемом про російський військовий корабель, передає ukrinform.ua.

Читайте також: У Житомирі працівники водоканалу виявили унікальну знахідку — дерев’яний трубопровід початку ХХ століття протяжністю близько 300 м

«Ця фраза настільки на слуху і так підживлює дух людей, що вирішив зробити з нею тарілку. Я повністю написав слово, куди має йти корабель, бо вважаю, що з контексту не можна викидати слово. У мирний час такого б не написав», - додав скульптор.

Майстер працює разом із дружиною, свої авторські вироби створює і його сестра.

Частину виробів скульптора вже придбали, кошти від реалізації митець планує спрямовувати на потреби українського війська.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Крижанівський Олександр

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook

Читайте також: На Житомирщині майстер створює із скляних відходів вітражі, — ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW