ЦНАП Львова продовжують працювати у зміненому форматі



У  Центрах надання адміністративних послуг Львова здебільшого можна отримати послуги міської ради.

Станом на 14 березня Центри надання адміністративних послуг Львова працюють у дещо зміненому форматі через воєнний стан у країні. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

У місті зараз працюють лише підрозділи на вулицях Червоної Калини, 72а,  Виговського, 32, Чупринки, 85, Левицького, 67, Хвильового, 14а, Шевченка, 374.

Можна отримати послуги міськради, адже доступ до державних реєстрів зараз закрито. Мерія рекомендує перед візитом телефонувати у службу підтримки ЦНАП, аби дізнатися, чи надають потрібну послугу та як її можна замовити. Телефон служби підтримки ЦНАП: 032 297 5795 (працює щоденно із 09:00 до 17:00).

"Наприклад, видача копій документів, надання дозволу на приєднання житлового приміщення, укладення договору найму, встановлення опіки та піклування, видача довідок про місце проживання, реєстрація колективних договорів, погодження зовнішньої реклами, реєстрація пасіки, виготовлення технічних умов - тобто цей напрямок послуг надається, і мешканці, які мають бажання і потребу, можуть звертатися. Доступні послуги управління охорони історичного середовища: укладення охоронного договору, різні погодження і висновки.

Недоступна велика кількість послуг щодо земельних питань, питань управління архітектури – витяги, паспорт упорядження фасадів, оформлення будівельного паспорту. Звісно, люди можуть звертатися, документи будуть опрацьовані, але прийняття рішень і видача послуг є неможливими", - зазначили у повідоленні. 

У ЦНАП також можна відновити реєстраційний номер облікової картки платника податків, можна отримати послуги "Держпродспоживслужби": експлуатаційні дозволи, реєстрація потужності операторів ринку, внесення змін, видача ветеринарних документів тощо.

Доступні послуги лісового господарства: видача посвідчення мисливця, лісорубні квитки; послуги обласного центру зайнятості: отримання дозволу на застосування праці іноземців або осіб без громадянства. Також доступні послуги департаменту архітектури обласної адміністрації та податкової інспекції.

На час воєнного стану можна продовжити термін дії попередніх закордонних паспортів та вклеїти фото дитини, віком до 16-ти років, у паспорт одного з батьків. Для цього потрібно звернутися у державну міграційну службу. Попередньо потрібно записатися за номером Гарячої лінії 0800 308 877. Однак виготовити новий паспорт наразі неможливо. 

Читайте також: Збірна України зайняла друге місто на Параолімпіаді-2022

Фото на головній умовне, автор: Олександр Мазуренко



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW