У Львові створили Youtube-проєкт про волонтерство у час війни: подробиці, - ВІДЕО



Команда львівської мережі молодіжних просторів "ТВОРИ!" створила проєкт на Youtube. 

Станом на 20 березня у Львові команда місцевої мережі молодіжних просторів "ТВОРИ!" запровадила проєкт на Youtube "Історії волонтерського тилу", що складається із серії відеоінтерв'ю тих, хто з початку війни і до сьогодні присвятили себе волонтерству. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Героїнею першого випуску стала Сандра Алєксєєнко (Вишня). Сандра - двічі переселенка, у 2014 росія забрала у неї дім у Криму, а тепер - у Києві. Сандра багато волонтерить - збирає на тепловізори, запускає інформаційні кампанії, допомагає із гуманітарною допомогою для ВПО.  Каже, що хочеться на фронт, але розуміє, що вона корисніша тут, у тилу, тому залишається у Львові і теж докладається до перемоги.

"Я думаю, що, перше - все буде Україна. Друге – ми всі сильні. І якщо раніше хтось сумнівався, що, наприклад, східна Україна якась не така українська, мені здається, що тим, як зараз вона бореться за те, щоб показати і українцям, і росіянам, наскільки вона українська, вона просто зробила вибух у головах дуже багатьох людей. Я розумію, що зараз наша Україна сильніша ніж була будь-коли, і ось саме зараз ми боремося за нашу незалежність. І я впевнена, що ми її виборемо", - зазначила Сандра. 

Гуманітарна допомога, робота з внутрішньо переміщеними людьми, логістика, психологічна підтримка, інформаційний фронт - волонтери своєю працею створили безпечний тил, щоб там, на передових позиціях, бійці Збройних сил України могли і далі боронити нашу державу.

Зазначимо, за додатковою інформацією можна звертатись: Кіцанюк Олеся, менеджер з комунікацій проєкту - 0932910846.

Читайте також: Естонія, Латвія та Литва запропонували українцям продовжити там навчання

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW