За добу польський кордон на Львівщині перетнули майже 30 тисяч українців



За добу україно-польський кордон перетнули майже 30 000 громадян.

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОДА, за добу 22 березня з України вибули понад 42 тисячі осіб. З них 29 тисяч перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Наразі майже на усіх напрямках відсутні черги пішоходів і транспортних засобів.

Нагадуємо, що для перетину кордону до ЄС можна обрати також пункти пропуску на межі з Угорщиною, Словаччиною, Румунією і Республікою Молдова. Відтак, за добу 21 березня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 59 тисяч осіб та більше 11 тисяч транспортних засобів. Пасажиропотік на західній ділянці кордону зменшується.

До України за минулу добу прибули майже 17 тисяч осіб. Близько 14 тисяч з них – українці, переважна більшість з яких чоловіки, які готові зі зброєю у руках стати на захист країни. Загалом, з початку відкритої збройної агресії до України повернулися близько 355 тисяч наших земляків.

Рекомендуємо, відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (на Буковині) на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон. Дані оновлюються кожні дві години.

Усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють цілодобово. Крім оформлення людей і транспорту, прикордонники спільно з митниками здійснюють також пропуск гуманітарної допомоги для українського війська та наших земляків. За минулу добу на західних кордонах оформили понад 600 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Читайте також: На Луганщині загинув 33-річний військовослужбовець з Львівщини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW