У Львові проводять безкоштовні екскурсії для біженців: як долучитися



Програма екскурсії охоплює легкі ознайомчі прогулянки вулицями, парками та мистецькими просторами Львова.

Станом на 20 березня у Львові вимушено переміщених українців запрошують на безкоштовні ознайомчі екскурсії. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Програма екскурсії охоплює легкі ознайомчі прогулянки вулицями, парками та мистецькими просторами Львова, які проводять засновники та працівники місцевих культурних інституцій, а також Львівської мерії.

Арт-менеджер, куратор "Я Галерея" Павло Гудімов переконаний: зараз є величезна потреба як людей культури, так і людей, які приїхали до Львова, до спілкування, до знайомства.

Як зазначила начальниця управління екології та природних ресурсів міськради Олександра Сладкова, екскурсії намагаються робити не історичні, а показати парк через особистий зв'язок із містом. 

Із наступного тижня тематика екскурсій розшириться. Зокрема, стартує цикл лекцій про львівське сучасне мистецтво. Крім того, музей "Територія терору" відкриває і свою програму у межах цієї ініціативи.

Довідково. Контактні телефони: 0 97 924 9792 (Артцентр "Я Галерея"), 0 50 665 0603 (Галерея "Зелена Канапа").  Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/466102218537361/?ref=newsfeed

Міський волонтерський штаб запустив телеграм-канал із можливостями для вимушено переміщених українців "Наразі у Львові". У ньому публікуватимуть, зокрема, й інформацію про безкоштовні екскурсії містом та майстер-класи для дітей і дорослих, цікаві вакансії тощо.

Читайте також: У Львові створили Youtube-проєкт про волонтерство у час війни: подробиці, - ВІДЕО

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW