У Львові переселенців запрошують на курси з пошиття взуття з можливістю працевлаштування



У Львові організували для переселенців безкоштовні курси з пошиття взуття із подальшою можливістю працевлаштуватись на взуттєву фабрику. 

4 квітня у пресслужбі Львівської міськради зазначили, що у Львові вище професійне училище побутового обслуговування організувало для переселенців безкоштовні курси з пошиття взуття. Опісля навчання вони зможуть працевлаштуватись на взуттєву фабрику. 

"Ми маємо кількох внутрішньо переміщених осіб, які зараз шукають собі роботу, тому вирішили їм допомогти. Організували безкоштовні курси перепідготовки взуттєвого напрямку, які проводяться на базі нашого навчального закладу. Впродовж місяця майстер виробничого навчання допомагає їм освоїти знання в цій справі. Зараз ми навчаємо їх шити берци.

У свою чергу ми уклали угоду з роботодавцем, який зараз надає нам матеріали для навчання, а після завершення курсу ці вимушено переміщені українці будуть офіційно працевлаштовані до взуттєвої фабрики", - розповіла керівниця училища Леся Максимів.

Усі, хто має бажання пройти такий курс, можуть записатись на навчання за таким номером телефону: 096 254 10 08 (Леся Максимів).

Читайте також: У львівській Ратуші одружилися військовий та волонтерка, - ФОТО

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW