Що найбільше потребують гуманітарні штаби на Львівщині: ситуація у розрізі районів



У Львівській області діє сім гуманітарних штабів. 

Станом на 4 квітня на Львівщині працює 7 гуманітарних штабів, де приймають допомогу і передають її вимушеним переселенцям та військовим. Загалом найбільша потреба є у військовій амуніції та продуктах харчування. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА. 

Повідомили,що зараз найнеобхідніше у розрізі районів: 

  • Львівський район

Потрібні продукти харчування, оскільки склад майже пустий. Це і крупи, і консерви, і їжа швидкого приготування. Величезна потреба у турнікетах, а також ліках та засобах гігієни.

  • Дрогобицький район

Найперше - це спорядження для військових. Також продукти харчування, особливо консерви. Ще необхідні медикаменти. У штабі є тільки знеболювальні препарати. Дуже необхідні джгути та кровоспинні препарати.

  • Золочівський район

Тут найбільше потребують продуктів харчування та одягу.

  • Стрийський район

У першу чергу необхідна військова амуніція, зокрема форма, каски, бронежилети. Перелік потрібних медикаментів: знеболювальні, кровоспинні, протизастудні та противірусні, турнікети. Також є потреба у продуктах харчування, зокрема у крупах.

  • Самбірський район

Спорядження для військових – форма, каски, турнікети, берці, а також дощовики та аптечки. Ще бракує продуктів харчування та засобів гігієни.

  • Червоноградський район

У цьому штабі потребують військової амуніції, а також ліхтариків та повербанків. Є необхідність у продуктах харчування (консерви, їжа швидкого приготування) та засобах для гоління для чоловіків.

У районі проживає 60 дітей, які вимушено покинули домівки через бойові дії. Вони потребують технічних засобів для навчання у дистанційному форматі. Просять допомогти із планшетами.

  • Яворівський район

Найголовніша необхідність – військова амуніція. Контакти штабів – за посиланням: https://cutt.ly/dD7pVlQ

"Також нашим військовим можна допомогти фінансово. Збір проводимо спільно з Благодійний фонд "Крила надії". Реквізити - за посиланням (https://cutt.ly/5D7o7p3). Перемога вже скоро. Спільними зусиллями ми її наближаємо", - зазначив Максим Козицький. 

Читайте також: У Львові переселенців запрошують на курси з пошиття взуття з можливістю працевлаштування

Фото на головній: пресслужба Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW