У росії вперше визнали Воронцову і Тихонову дочками путіна



пєсков заявив, що кремль відповість на санкції проти дочок путіна. 

Станом на 7 квітня кремль вперше офіційно визнав Катерину Тихонову і Марію Воронцову, щодо яких напередодні США запровадили санкції, дочками російського президента володимира путіна. Про це повідомило видання "Радіо Свобода". 

Речник путіна дмитро пєсков заявив у розмові з журналістами, що кремль обов'язково відповість на санкції проти дочок путіна, і "зробить це так, як вважає за необхідне".

6 квітня Сполучені Штати Америки оголосили новий пакет обмежувальних заходів щодо російських "Сбербанку" та "Альфа-банку", а також низки високопосадовців та членів їхніх сімей, зокрема дочок путіна, у зв’язку з російською агресією в Україні.

Проте в опублікованому Міністерством фінансів США списку санкцій імен Катерини Тихонової та Марії Воронцової, яких називають дочками путіна, спочатку не було. Ввечері у середу було опубліковане доповнення до списку, що містить два прізвища - Воронцова (вона ж Фаасен і Путіна), що народилася 28 квітня 1985 року в Ленінграді, і Тихонова (вона ж Шамалова і Путіна), що народилася 31 серпня 1986 року в Дрездені.

Як зазначило агентство Bloomberg, санкції щодо дочок Путіна є "символічним жестом", оскільки про суттєві активи Тихонової та Воронцової за межами росії невідомо.

Читайте також: Прихильник Гітлера - хто такий засновник ПВК "Вагнера" і як утворилася його банда

Фото на головній: опублікувало radiosvoboda.org



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW