Мрійте



Це дуже важливо. Мріяти. Так, зараз дуже багато обмежень. То ковід, то війна. Але необмеженим є одне - людське мислення.

Багато хто знає одну фразу - думки матеріальні. І це правда.

Зараз кожен мріє про своє. Військові - про повне знищення ворога, лікарі - про те, аби врятувати життя, дітки - про спокійні ігри на майданчику, дівчата - про романтичні побачення і всі українці - про перемогу.

Так, вбивають жінок, дітей, чоловіків. Так, ці орки мародерять. Так, знищують інфраструктуру. Ми цього не забудемо і не простимо. Але ми маємо жити далі. І підтримувати себе думками про хороше! Про мирне небо, про спокійні будні, про щасливе життя.

Сидячи в окопі, оперуючи в підвалі, ховаючись від обстрілів, за чашкою кави у спокійному місті, з дітками і пісочниці, на роботі - мрій про щасливе, спокійне життя, мрійте про незалежну і квітучу Україну, мрійте про спокій. Мріям судилося збуватись!

Мрійте , фото-1

Кожен, хто сильно або трохи буде прагнути перемоги, отримає її. Так, рана буде довго загоюватись. Часом кровоточити. Але ми повернемось до спокійного життя і зробимо все, аби воно було в сто разів краще, ніж до. Заговоримо українською, вступимо до ЄС, побудуємо новий, сучасний Маріуполь і реставруємо «Мрію».

Все буде добре, лиш не забувайте вірити!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW