Німеччина може відмовитися від російської нафти до кінця року



Про це канцлер країни Олаф Шольц заявив на спільній пресконференції з прем’єр-міністром Великої Британії Борісом Джонсоном у Лондоні 8 квітня, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua

Нагадуємо, ми писали раніше, що Президент США підписав два законопроєкти, які вводять додаткові санкції проти Росії та Білорусі

Німеччина працює над тим, щоб відмовитися від російської нафти до кінця 2022 року – про це канцлер країни Олаф Шольц заявив на спільній пресконференції з прем’єр-міністром Великої Британії Борісом Джонсоном у Лондоні 8 квітня.

«Ми активно працюємо над тим, аби стати незалежними від імпорту (російської – ред.) нафти і вважаємо, що зможемо зробити це протягом цього року», – сказав Шольц.

Він також додав, що Берлін «активно працює» над тим, щоб відмовитися від імпорту російського газу, проте не навів конкретних термінів, коли планує цього досягнути.

«Це, як ви можете уявити, не так просто, адже вимагає будівництва відповідної інфраструктури», – зазначив канцлер Німеччини.

 Німеччина підтримала жорсткі санкції Заходу проти Москви через її вторгнення в Україну, але через значну залежність від російського імпорту енергоносіїв Берлін досі не погоджувався на вимоги бойкотувати російські нафту і газ.

Читайте також:Один із лідерів країни в ЄС хотів доказів, що "різанина в Бучі" не була постановкою

Росія планує мобілізувати 60 тисяч новобранців і резервістів, - Пентагон



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW