Два працівника ЗАЕС постраждали під час останнього розгону мирного мітингу в Енергодарі



Проте енергодарці продовжують виходити на мирні мітинги, щоб вголос сказати, що Енергодар і ЗАЕС – це Україна. Чужинська «влада» віддає накази ці беззбройні зібрання розганяти. Під час останнього розгону постраждали два працівника станції.

Про це повідомили у прес-службі Енергоатому, передає 061

В Енергодарі «поліціянтів» та омоновців, не поменшало, прапори України з адмінбудинків зняті. Окупанти посилюють інформаційний тиск на мешканців міста, намагаючись схилити їх на свій бік та добитися «взаємодії».

Запорізька АЕС і місто Енергодар вже чотири тижні захоплені та контролюються російськими військовими, але всі енергоблоки ЗАЕС обслуговуються українським персоналом. Ротація працівників відбувається. На вході до станції всіх ретельно перевіряють озброєні загарбники, всі технічні рішення по станції персонал змушений погоджувати з їхнім командиром.

«Поки люди не мають можливості спокійно працювати й повноцінно відпочивати (а це неможливо в умовах окупації), ядерна та радіаційна безпека – під загрозою», - зазначають в Енергоатомі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що жителів Енергодара, що бажають евакуюватись, просять зареєструватись через колл-центр



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW