Енергоатом збирає гуманітарну допомогу для Енергодару, Славутича й Іванкова



Працівники атомних електростанцій України, оператором яких є НАЕК «Енергоатом», долучилися до збору допомоги мешканцям міст-супутників АЕС – Енергодару та Славутича, а також розташованого за 50 км від Чорнобиля смт Іванків, яке було окуповане з перших днів російського вторгнення.

У досі не звільненому від роSSійських загарбників Енергодарі через заблокованість міста спостерігється нестача продуктів, товарів першої необхідності, ліків, пального. Нещодавно звільнені Славутич та Іванків, які пережили рашистську облогу, відчутно зруйновані та пограбовані, тому там теж не вистачає дуже багатьох речей, які потрібні для повноцінної життєдіяльності.

«В Енергоатомі налагоджено роботу з підготовки, збору та формування гуманітарних вантажів для вищезгаданих міст. Визначено потребу відповідних вантажів та найменування необхідних товарів, а також логістику їх поставок, – зазначив директор з персоналу НАЕК «Енергоатом» Олег Бояринцев. – Координація цієї роботи здійснюється в Дирекції Компанії, до неї залучені три АЕС й інші відокремлені підрозділи НАЕК. Вже 5 та 6 квітня автомобілі із зібраною нами гуманітарною допомогою вирушать до звільнених Славутича та Іванкова, а також до тимчасово окупованого Енергодара».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW