Ми готові довести справу знищення зла до кінця - Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний



Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний розповів голові Об’єднаного комітету начальників штабів США генералу Марку Міллі про потреби ЗСУ.

Про це генерал Валерій Залужний повідомив у Фейсбуці.

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний повідомив, що підтримуєпостійний контакт із Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Зокрема 2 квітня відбулася телефонна розмова. Під час неї Валерій Залужний поділився оцінками оперативної обстановки та наголосив на потребах Збройних Сил для успіху оборонної операції. Висловив щиру вдячність за підтримку і захист демократії.

"Ми, українські військовослужбовці, довели, що боремося і будемо битися за свободу, демократію і право жити у цивілізованому світі, який сьогодні захищаємо.  Ми здатні за підтримки Заходу знищити зло, адже не хочемо повторення в Європі сценаріїв, які є в Україні: вбивства жінок і дітей, руйнування інфраструктури. У людства є шанс на мирне життя. Сподіваюся, що весь світ це розуміє. Ми готові довести справу знищення зла до кінця", - повідомив Валерій Залужний. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW