У Краматорську стався напад на літню людину: поліція затримала грабіжника



Раніше судимий чоловік «примітив» пенсіонера з чималою сумою готівки, вистежив його та заволодів грошима, залишивши людину без коштів для існування. За кілька днів його розшукали оперативники. В умовах воєнного стану покарання за такий злочин посилено - нападнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

У Краматорську стався напад на літню людину: поліція затримала грабіжника, фото-1

До поліції Краматорська надійшло повідомлення про грабіж, що стався у центрі міста. Місцевий мешканець 1944 року народження розповів, що невідомий чоловік штовхнув його та відібрав близько 10 тисяч гривень. Потерпілий надав приблизні прикмети зловмисника, який перед нападом намагався відволікти його увагу бесідою.

Співробітники карного розшуку встановили особу грабіжника. За описом зовнішності поліцейські запідозрили одного з раніше судимих жителів. Після перевірки це підтвердилося.

22-річний нападник пояснив, що обрав у жертви пенсіонера, який не міг надати опору, та заволодів його заощадженнями.

Частину викраденої суми оперативники вилучили, її буде повернено власнику, решту фігурант витратив на власні потреби.

Досудове слідство проводиться під процесуальним керівництвом Краматорської окружної прокуратури.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у злочині, передбаченому ч.4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану). Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://dn.npu.gov.ua/news/grabizh/u-kramatorsku-stavsya-napad-na-litnyu-lyudinu-policziya-zatrimala-grabizhnika/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW