"...Це отморозки людського роду. Тримаймося всі разом, і не підкоряємося!", - голопристанці на мирній акції вимагають звільнити полонених і виголошують відданість Україні



У Голій Пристані на Херсонщині люди вийшли на мирний мітинг. Вони скандують: "Україна - понад усе!", "Слава Україні!", "Слава Збройним Силам України!", "Гола Пристань - це Україна!", "Херсон - це Україна!", "Чорнобаївка - це Україна!",  "Маріуполь - це Україна!", "Бердянськ - це Україна!", "Русскій корабль, іді на х*й!", "Слава Героям!", "Смерть ворогам!", "Свободу полоненим!", "Свободу меру!", "Свободу людям", "Разом нас багато - нас не подолати!", і разом співають Гімн України а також Гімн Голої Пристані.

На Facebook-сторінці Голопристанської міськради розміщено відео з мітингу.

Один з літніх чоловіків, який виступив на мітингу, розповів про власний досвід життя під час Другої світової війни і порівняв російських окупантів з фашистами гітлерівської Німеччини.

Пряма мова:

"Але ми вже свободу уняхали - еоконмічну, політичну...

Мера ми вибрали, ми його любимо, йому довіряємо - це наша економічна свобода. А не буде як треба служити - ми його вигонемо. Ми за свободу миру і за свободу свою!

Давайте люди просто не боятися! Всю ту шоблу треба ігнорувати, це отморозки людського роду, точно такі, як були фашисти. Тримаймося всі разом, і не підкоряємося! Це не влада - це банда! Вони думають, що якщо вони зі зброєю, то ми їх боятимемося - ніякої покори, ніяких контактів! Геть звідси!".

Такі слова учасники мітингу зустріли оплесками. 

Люди почали виголошувати гасла (див. вище) і заспівали Гімн України, після чого виконали Гімн Голої Пристані.

"...Я із Херсонщини, з Голої Пристані

І в серці свій край бережу"...

Ведуча заходу, представниця міськради назвала цей мітинг маленьким вкладом у те, що вони сьогодні можуть зробити, у свободу, у вшанування тих, хто боронить Батьківщину, у вільну незалежну унітарну Державу.

Завершився захід піснею "Ой у лузі червона калина". 

Нагадаємо, голова Голопристанської міської громади Олександр Бабич й досі перебуває у полоні окупантів. Водночас повідомляється про щонайменше 8 мешканців ОТГ, яких насильно утримують рашисти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW