Найближчим часом глобальна супутникова система Starlink з'явиться в найбільших відділах ДРАЦС України



Безперебійний доступ до мережі Інтернет є досить важливою складовою для надання таких важливих послуг, пов'язаних з оформленням документів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. 

Як повідомляє прес-служба Мінюсту.

Система надає доступ до широкосмугового Інтернету у будь-якій точці планети. Наразі продукт американської компанії SpaceX допоможе системі відділів ДРАЦС у найбільш густонаселених регіонах. 

Серед основних переваг є те, що такий інтернет не можна відключити чи зламати. Тому, підключення до такої системи забезпечить швидке та безперебійне з'єднання, в результаті чого працівники системи зможуть ще швидше та оперативніше надавати послуги громадянам. 

Не зважаючи на військову агресію російської федерації проти України, відділи ДРАЦС продовжують працювати в умовах воєнного часу у звичайному режимі задля забезпечення належної реалізації прав наших громадян. 

Дякуємо голові SpaceX Ілону Маску та Міністерство цифрової трансформації України за доступ для української системи ДРАЦС до безперебійного супутникового інтернету.

Разом до перемоги!

Все буде Україна!

Найближчим часом глобальна супутникова система Starlink з'явиться в найбільших відділах ДРАЦС України, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW