На Франківщині за добу трапилося 152 пожежі, з них 135 - сухої трави та сміття



Минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області ліквідовано 152 пожежі, з них 135 - сухої трави та сміття на загальній площі понад 92 га.

Про це інформує пресслужба ДСНС в області. 

Зокрема:

  • 28 березня в селі Вікняне Івано-Франківського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в підвальному приміщенні житлового будинку;
  •  в селищі Делятин Надвірнянського району - пожежа дерев’яної альтанки;
  • в місті Коломия - пожежа покрівлі будівлі котельні на прилеглій території культової споруди;
  • у селі Рибне Косівського району - пожежа недіючого житлового будинку та господарського комплексу;
  •  в селі Кулачківці Коломийського району - пожежа крівлі житлового будинку; в селі Сваричів Калуського району - пожежа недіючого житлового будинку.

В місті Івано-Франківськ на вулиці Сорохтея виникла пожежа речей домашнього вжитку на першому поверсі дев’ятиповерхової новобудови житлового будинку.

Також минулої доби горіли господарські будівлі в селищі Печеніжин Коломийського району, в селі Манява та в селищі Обертин Івано-Франківського району, в селищі Делятин Надвірнянського району, в селі Степанівка Калуського району, в місті Калуш та в місті Тлумач.

29 березня на світанку в місті Івано-Франківськ на вулиці Грюнвальдська виникла пожежа речей домашнього вжитку у квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

О 06:30 в селі Чукалівка Івано-Франківського району виникла пожежа дерев’яної прибудови до двоповерхового житлового будинку.

Причини виникнення пожеж встановлюються.

На Франківщині за добу трапилося 152 пожежі,  з них 135 - сухої трави та сміття, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW