Прекрасна моя Україна: у Покровську пройшов мітинг до Дня Соборності України



Сьогодні в Україні відзначають День соборності. У цей день у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

З нагоди Дня Соборності, у Покровську пройшов мітинг. Церемонія урочистого покладання квітів відбулася біля пам’ятника Т. Г. Шевченку.

Прекрасна моя Україна: у Покровську пройшов мітинг до Дня Соборності України , фото-1

Цій даті судилося навічно закарбуватися в історії України величним національним святом, яке є символом єднання українських земель. Акт Злуки став реальним втіленням вікової мрії українців про свою суверенну державу.

В урочистому мітингу взяли участь: керівництво міської ради, заступник голови Покровської РДА , громадські діячи, військові та жителі міста. 

Під час мітингу секретар міської ради Наталя Іваньо зазначила: «Сьогодні на головних площах міст, сел нашої країни збираються люди, щоб вшанувати одну з найвеличніших подій в історії нашої країни. Західна, Східна, Північна, Південна, Центральна Україна - це лише географічні поняття. Живемо ми з вами в єдиній Україні".

Прекрасна моя Україна: у Покровську пройшов мітинг до Дня Соборності України , фото-12

"Дійно, тернистий путь пройшла наша рідна Україна. Ми пам'ятаємо гасло "Схід і Захід разом"! На сьогодні, немає різниці яка частина України. Кожен подовжує виборювати нашу незалежність! Миру всій Україні ",- зазначив заступник голови Покровської РДА Володимир Колосов. 

Прекрасна моя Україна: у Покровську пройшов мітинг до Дня Соборності України , фото-13

"Вітаю всіх зі святом! Зі святом єдності та свободи українського народу. Ми всі різні, але ми всі є народ України. Який поеднала саме національна ідея, що в нас є , була і буде одна єдина соборна Україні",- сказав член громадської ради, представник громадської організації "Союз учасників та інвалідів АТО" Юрій Марсанов. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW