Від початку року на Буковині здійснили більше 5 тисяч перевірок дотримання правил карантину



З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 щоденно на території Чернівецької області посилено працюють понад 20 спільних мобільних груп, до яких входять поліцейські, співробітники Держпродспоживслужби, Укратрансбезпеки та медики, пише 0372.ua.

Нагадуємо: На Буковині під час ДТП травмувалися двоє водіїв

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці проводять з громадянами та суб’єктами господарювання превентивну роботу, роз’яснюють правила карантину, важливість його дотримання та притягують до відповідальності грубих порушників карантинних обмежень і заборон.

Зокрема, вказані рейдові групи перевіряють діяльність перевізників, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, закладів громадського харчування, спортивних і фітнес-залів, хостелів, закладів торгівлі та побутового обслуговування населення. Також поліцейські посилили контроль за наявністю документів про COVID-безпечність у відвідувачів нічних клубів та інших розважальних закладів.

У період з 1 до 13 січня правоохоронці здійснили понад 5 тисячі перевірок, під час яких виявили 338 порушень адміністративного законодавства. За всіма цими фактами співробітники поліції склали 38 адмінпротоколів та винесли 300 постанов про адміністративне правопорушення відповідно до статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Найбільше порушень правил карантину зафіксовано у сфері торговельного та побутового обслуговування населення.

Читайте також: На Буковині викрили чотирьох чоловіків, які здійснювали незаконну рубку дерев

Підробив водійське посвідчення: на Буковині чоловік постане перед судом за злочин



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW