Забезпечуємо школи Сумщини сучасним мультимедійним обладнанням, - Ігор МОЛОТОК



Перший робочий понеділок нового 2022 року для багатьох закладів освіти Сумщини розпочався з приємних і радісних подій.

Народний депутат України Ігор МОЛОТОК передав сучасні мультимедійні комплекси для шкіл Березівської, Глухівської, Путивльської та Білопільської громад.

- Не секрет, що в останні роки велика увага приділяється саме НУШ, тобто початковій ланці освіти. Натомість середні та старші класи, коли частіше за все відбувається свідомий вибір професії учнями, довгий час залишаються без допомоги. Саме тому, ще наприкінці минулого року, коли мені вдалось залучити 10 млн. грн на розвиток освіти Сумщини, проаналізувавши запити батьків та педагогів, разом з Департаментом освіти та науки Сумської ОДА цю допомогу було вирішено направити на підсилення саме середньої та старшої шкіл, - зазначив парламентар.

Сучасні мультимедійні комплекси також отримали заклади освіти обласного центру, які найбільше їх потребували. За словами Ігоря МОЛОТКА, попри те, що матеріально-технічне забезпечення переважної більшості сумських шкіл знаходиться на високому рівні, потреба у відповідному обладнанні все ж таки існує.

У загальному підсумку було закуплено 144 сучасних мультимедійних комплекси для шкіл Сумської області, більшість з яких вже отримано адресатами.

- Це тільки початок, адже в ідеалі маємо на меті розробку комплексної програми забезпечення закладів освіти мультимедійним обладнанням. Без цього далі ніяк, бо молодшій школярі, випускаючись з початкової школи, повертаються у «доісторичні» часи, де тільки зошит, крейда і підручник, а вони ж вже добре знають, що таке інтерактив… - зазначив Ігор МОЛОТОК.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW